Contains:  Extremely wide field
Via Lactea a Coll de Jou 2014, Salvador Balcells Talavera

Via Lactea a Coll de Jou 2014

Equipment

Loading...

Acquisition details

Loading...

Description

10 fotografies realitzades amb Nikon D7000 amb posició "Piggy Back" sobre tub CPC 800 amb la cuña equatorial. El retoc vol ser fidel a la realitat, i per això s'ha deixat la part de la Terra amb moviment, i deixant el cel i el tub del telescopi congelat, efecte que produeix al disparar en una muntura equatorial, que ens permet girar en sentit contrari a la terra per mantenir les estrelles fixes i així realitzar llargues exposicions.

La foto ha sigut editada en tres nivells d'exposició per resaltar millor els objectes, exposició del cel profund, exposció de les estrelles, i exposició dels elements de primer pla i la contaminació llumínica perquè al estirar la via lactea no quedi aquesta zona cremada, i així podent equilibrar la foto amb els nivells d'exposició tant diferents prenent part de la fotografia.

Realitzada a Coll de Jou, 21/09/2014 entre les 00:00 i la 01:00 am. Va ser un dia de núbols i va se l'únic moment que la es va obrir el cel, amb tot els extrems de la foto van quedar afectats per la nubolositat, però al apilar les fotos s'han pogut diluir en part.

Comments

Histogram

Via Lactea a Coll de Jou 2014, Salvador Balcells Talavera