Cookie consent

AstroBin saves small pieces of text information (cookies) on your device in order to deliver better content and for statistical purposes. You can disable the usage of cookies by changing the settings of your browser. By browsing AstroBin without changing the browser settings, you grant us permission to store that information on your device.

I agree

Small update to your galleries with regards to corrupted images

akulapanam
14 Mar, 2020 22:17
Ugh now it is even more messed up!  I had uploaded 1 image that was fixed that is now gone completely.  Then I have 8 images that are corrupted in the good area and the balance in the corrupted area.
olaskarpen
14 Mar, 2020 23:19
all my broken ones are now gone.More than 200 are gone
also the ones I've repaired
Edited 14 Mar, 2020 23:20
HH_Astro
15 Mar, 2020 00:24
Salvatore,
There does seem to be some images gone now.

A few images in which I had restored the final draft are now missing. My Fireworks galaxy IOTD is among those, and I'm pretty sure it's gone since I cannot find its golden IOTD tag  in either the "published"," staging", or "corrupted" folders. Maybe it had something to do with the fact that there were corrupted revisions in the image?

Hunter
HegAstro
15 Mar, 2020 00:28
This seems to have made things worse. A lot worse. A number of images that I re-uploaded are marked as corrupted.

A couple of M33 images I re-uploaded are now marked as corrupted. My M45 image taken with my 7D Mark II is completely gone - including the title.
eoliveira
15 Mar, 2020 02:06
Hunter Harling
Salvatore,There does seem to be some images gone now.

A few images in which I had restored the final draft are now missing. My Fireworks galaxy IOTD is among those, and I'm pretty sure it's gone since I cannot find its golden IOTD tag  in either the "published"," staging", or "corrupted" folders. Maybe it had something to do with the fact that there were corrupted revisions in the image?

Hunter

I have the same issue. I just find out about this whole incident. I have lost all but 8 of my images. The first one I tried to recover was my IOTD and now I cannot find it in the gallery or in the corrupted section.
siovene
15 Mar, 2020 06:46
Alright, sorry about the confusion everybody. Due to popular demand, I have now reverted to the way it was before.
olaskarpen
15 Mar, 2020 08:30
Salvatore Iovene
Alright, sorry about the confusion everybody. Due to popular demand, I have now reverted to the way it was before.
Thank you👍
Chris-PA
15 Mar, 2020 14:41
Salvatore Iovene
Alright, sorry about the confusion everybody. Due to popular demand, I have now reverted to the way it was before.

Thanks, Salvatore! All my missing images have returned, but one aftereffect I'm noticing is that my number of images (listed on my profile picture) is wrong. It reads 66 where I clearly have 92.
siovene
15 Mar, 2020 15:29
Chris Sullivan
Salvatore Iovene
Alright, sorry about the confusion everybody. Due to popular demand, I have now reverted to the way it was before.
Thanks, Salvatore! All my missing images have returned, but one aftereffect I'm noticing is that my number of images (listed on my profile picture) is wrong. It reads 66 where I clearly have 92.
Thanks for reporting! Fix done, please allow up to 1 hour for the deployment to happen and the relevant cache entry to expire. Thanks for your patience smile
HegAstro
15 Mar, 2020 16:04
Thanks for doing it in a manner that allowed you to go back to how things were.
HH_Astro
15 Mar, 2020 21:53
Thanks Salvatore, its fixed now.
Chris-PA
17 Mar, 2020 02:00
I'm guessing the red-outlined grayed-out images have something to do with this. Can we undo this change as well?

With regard to this change and the previous one: What exactly is the purpose of this? I have several images (e.g., https://www.astrobin.com/306564/) without any corrupted revisions that have this red outline and that disappeared from all galleries last time around. What is it that you want users to do in order to get our galleries looking like they did before?
Skipper
17 Mar, 2020 02:30
Salvatori Hi

I notice that one of my images has a red surround to it - https://www.astrobin.com/10124/B/?nc=collection&nce=1589 - is there any particular reason for this?

Kind regards - David
siovene
17 Mar, 2020 06:58
Sorry, wrong CSS class applied. Pushing the fix right now, it'll be 10 minutes.
 
Register or login to create to post a reply.