Broken gallery

toxophilus
29 May, 2018 08:22
Hi,

A few days a go my gallery page (https://www.astrobin.com/users/toxophilus/ ),  displayed perfectly.
Now under different browsers the first two images appear to have broken links to the thumbnails and under chrome there is a 'more' button to the right which i believes used to be at the end of the list of images in order to pull more gallery images down if the list was longer than currently displayed.

Mark
siovene
29 May, 2018 11:43
Hi Mark,
should be fixed now, sorry about the inconvenience!
toxophilus
29 May, 2018 11:48
Salvatore Iovene
Hi Mark,should be fixed now, sorry about the inconvenience!

Hi,

I have just checked it and its a little better (one of the thumbnails is back) but its still not right.

Mark
siovene
29 May, 2018 11:53
Hi Mark,
what is not right exactly? If I open your gallery I see all thumbnails, none broken. Can you share a screenshot please?
toxophilus
29 May, 2018 12:01
Here you go. I have tried different browsers too.

Capture.jpg
siovene
29 May, 2018 12:05
Maybe your browser is caching the broken file? Try a hard refresh (CTRL+R or CMD+R I believe, on most browsers) or clearing your cache.
Jkulin
29 May, 2018 12:13
Hi Salvatore,

I'm seeing exactly the same problem on Marks page and I'm using the latest Firefox 60.0.1 and I have refreshed my cache.

https://drive.google.com/file/d/1RCXluHkVUESKgE0aQl_YA1lNd-3-5XHN/view?usp=sharing
siovene
29 May, 2018 12:17
It must be a matter of the thumbnail propagating across AWS S3 zones? It works for me on Firefox too. Maybe give it some time then try again.
toxophilus
29 May, 2018 22:14
Salvatore Iovene
It must be a matter of the thumbnail propagating across AWS S3 zones? It works for me on Firefox too. Maybe give it some time then try again.

Its been quite a fer hours and I have tried a different machine and flushed my cache and I'm still getting the same issue. I could delete it and re-upload, but that's no guarantee that it will fix it, plus I would loose all the likes on it and people may think I'm trying something funny to try to get more likes or similar. There did seem to be some sort of performance/functionality issue at the time I submitted it which may be related to the problem.

Mark
siovene
30 May, 2018 06:48
Hi Mark,
does the following URL work for you? https://cdn.astrobin.com/thumbs/DcVT-SdMomnS_130x130_m4fSz1-F.png

Can you also copy/paste here the contents of the page source? Open your gallery with the broken thumbnail, and then press CTRL-U or CMD-U if on Mac. Also using the menu on Firefox: Tools -> Web developer -> Page source.

Thanks!
toxophilus
30 May, 2018 08:53
Ah I think we have the source of the problem. When I try to access: https://cdn.astrobin.com/thumbs/DcVT-SdMomnS_130x130_m4fSz1-F.png directly I get:

<Error>
<Code>AccessDenied</Code>
<Message>Access Denied</Message>



</Error>
toxophilus
30 May, 2018 08:59
You can get the page source that is generated on my machine from here: https://drive.google.com/open?id=1nchti76IpPETSat_R5AcAGKg4FiYpnwl
toxophilus
30 May, 2018 22:07
I ended up forcing re-generation of the thumbnail so the problem is fixed now, thanks for your help anyway.
 
Register or login to create to post a reply.