Email notifications not working?

dakloifarwa
09 Mar, 2018 19:09
Hi Salvatore, am I right that the emails from AB are stuck in any way? I didn't receive any notification since yesterday!?
CS, Andreas
kurtzepp
09 Mar, 2018 19:19
Me neither! - Kurt
siovene
09 Mar, 2018 19:45
It's just for the forums, isn't it?
RayCaro
09 Mar, 2018 20:18
Hi !

For me, this is all kind of notifications by email.

Ray
Edited 09 Mar, 2018 20:20
dakloifarwa
09 Mar, 2018 20:20
I'm sorry, but no, it's for all notifications, including "New Image by …" smile
Thank you for your fast response!
Edit: was too late  smile
Edited 09 Mar, 2018 20:21
geoflewis
09 Mar, 2018 20:47
Ray Caro
Hi !For me, this is all kind of notifications by email.

Ray

Ditto for me too Sal.
Regards, Geof
Edited 09 Mar, 2018 20:47
Die_Launische_Diva
09 Mar, 2018 20:57
I am also not getting any email notifications.
siovene
09 Mar, 2018 21:13
Now you are smile
dakloifarwa
09 Mar, 2018 21:19
Thank you!
geoflewis
09 Mar, 2018 21:41
Salvatore Iovene
Now you are smile
Thanks Sal, yes, now working and as ever a fast and excellent service smile .
Cheers, Geof
zishor
09 Mar, 2018 22:56
@Salvatore:

In an Email, when you get a new follower the link is built without the base url. You get redirected to https:///users/xxxxxx

[b]Redirect Notice[/b] The page you were on is trying to send you to an invalid URL (http:///users/xxxxxx/).
Edited 09 Mar, 2018 22:58
siovene
10 Mar, 2018 09:11
Thanks Frank. Fixed in the code, deploying now.
Die_Launische_Diva
10 Mar, 2018 09:50
Hello Salvatore,

A small bug here: When I'm getting email notifications for new/revised images, the URL to the image is plain text and not a proper link.

Thanks!
geoflewis
10 Mar, 2018 10:55
Die Launische Diva
A small bug here: When I'm getting email notifications for new/revised images, the URL to the image is plain text and not a proper link.
Hi Sal,
I'm seeing the same plain text for the url on my laptop, but an active url when I use my iPhone. I wondered if it's a browser thing (using Firefox), so tried Chrome, but still got plain text.
Geof
siovene
10 Mar, 2018 11:22
I switched to HTML emails, but I didn't do them all yet, even tho the wrapper is in HTML. Some email client auto-link URLs, some don't. I will update all other notifications to have explicit links.
kurtzepp
10 Mar, 2018 12:58
So I don't have to do anything.  Basically you are fixing the auto-link URL problem…
siovene
10 Mar, 2018 14:12
Correct.
RayCaro
26 Mar, 2018 16:00
Hi !

I think the problem is back: no notifications by email.

Thanks !

Ray
dvdearden
26 Mar, 2018 16:11
Mine have been intermittent since yesterday. A few notifications have come through, but mostly they are missing. I can see them from the "Notifications" button, but I'm not getting most of the e-mail notifications.

Thanks!
David
siovene
26 Mar, 2018 16:56
I'm on it.
siovene
26 Mar, 2018 17:02
Should be solved now. Please excuse the delays in emails, search engine updates, and raw data downloads because there are 1.5 M jobs to process in the queue now…
RayCaro
26 Mar, 2018 20:17
Thank you Salvatore smile
kurtzepp
27 Mar, 2018 16:34
Hi Salvatore, I think the email notification problem is back.  I have not been receiving any emails since yesterday afternoon.

Cheers Kurt
siovene
27 Mar, 2018 16:38
We are still in a delayed delivery situation, but the queue is emptying.
siovene
04 Apr, 2018 10:07
Hi guys,
we are again in a delayed email delivery situation. The problem is that sometimes, for reasons still unknown to me, the search engine update tasks go crazy and I slowly get over a million request in the queue. That takes about 24 hours to process. I have now set things up so that these eager requests use a separated queue (yay, server costs up!) but the benefit will manifest itself only after the current queue gets empties.

Thanks for your patience!
 
Register or login to create to post a reply.