Cookie consent

AstroBin saves small pieces of text information (cookies) on your device in order to deliver better content and for statistical purposes. You can disable the usage of cookies by changing the settings of your browser. By browsing AstroBin without changing the browser settings, you grant us permission to store that information on your device.

I agree

Images stuck in "Loading" until the page is refreshed.

Chris-PA
24 Sep, 2019 16:43
Hi Salvatore,

Since last night, I've noticed that a lot of images aren't loading (thumbnails and regular images) at the first attempt. If I mouseover to view a plate-solved image, it will show, but if I move my mouse away, it'll show the 'Loading' graphic again. Also, if I reload the page, it generally works. I first thought it was my browser, but my phone is behaving the same way. My Internet seems to be fine. Perhaps other users could comment on whether they're also experiencing this?

Chris
khrrugh
24 Sep, 2019 16:52
I am experiencing exactly the same behaviour as Chris.
Santiago
24 Sep, 2019 17:11
Yes, I am also experiencing the same odd behaviour as Chris and Michael.
Santiago.
Die_Launische_Diva
24 Sep, 2019 17:22
I am experiencing the same issue for a day or so smile
siovene
24 Sep, 2019 17:51
Noticed it too, working on a fix.
siovene
24 Sep, 2019 18:30
Should be solved!
Chris-PA
24 Sep, 2019 21:54
Thanks, Salvatore!
Santiago
24 Sep, 2019 21:57
Yes, Salvatore, thanks a lot for fixing this so fast!
Santiago.
khrrugh
24 Sep, 2019 23:00
Thanks, Salvatore!
 
Register or login to create to post a reply.