Special fonts not rendered in Firefox

Die_Launische_Diva
31 Jul, 2018 15:48
I am getting rectangles with numbers instead of the special fonts used in buttons like Upload, etc. The problem persists even if I clear my browser cache and start Firefox in "safe mode" (i.e. with Add-ons disabled). Interestingly, the same problem happens  with Edge, but not with Internet Explorer (I never use them; both are running with their stock settings). BTW  my browser's "View > Text Encoding" menu is grayed out.
siovene
31 Jul, 2018 16:03
Is this only on astrob.in or also astrobin.com?
Die_Launische_Diva
31 Jul, 2018 17:33
Salvatore Iovene
Is this only on astrob.in or also astrobin.com?

In both of them.
siovene
31 Jul, 2018 19:10
Do you have an ad blocker?
FireManDan
31 Jul, 2018 20:03
I am getting the same thing with Chrome, I do have an ad blocker.
makhlouta
31 Jul, 2018 21:27
same with Chrome and an adblocker. Refresh doesn't fix the issue, closing the tab and reopening the site in a new one usually fixes it. It also seems to occur randomly but started a couple of days ago.
Die_Launische_Diva
31 Jul, 2018 23:08
Salvatore Iovene
Do you have an ad blocker?

Hello Salvatore, yes, but I had the same issue even with all of my add-ons disabled (Firefox "safe-mode"smile.

Now everything seems to work properly, even in Edge.

Thank you very much!
Edited 31 Jul, 2018 23:22
Ethan
01 Aug, 2018 02:28
I saw this happen on one page a few days ago, but it hasn't happened since. I chalked it up to a random issue in Chrome.

–Ethan
Die_Launische_Diva
01 Aug, 2018 12:07
The issue came back again a few moments ago. This time it's affecting Firefox only (and not Edge/IE).
 
Register or login to create to post a reply.