Cookie consent

AstroBin saves small pieces of text information (cookies) on your device in order to deliver better content and for statistical purposes. You can disable the usage of cookies by changing the settings of your browser. By browsing AstroBin without changing the browser settings, you grant us permission to store that information on your device.

I agree

[SOLVED] Forums breaking words on wrap...

jrista
06 Nov, 2018 20:09
It appears that the forum is breaking lines in the middle of words when it decides to wrap a line. This makes for rather disjointed reading of posts longer than a few words or a few paragraphs longer than the width of the forum.
Edited 08 Nov, 2018 19:35
Hondo
06 Nov, 2018 21:34
I reported it about two years ago but it never got fixed.
siovene
06 Nov, 2018 21:55
I'm sorry but I'm not sure I understand. How is it an issue? The forums hyphenate words, which is something quite standard in English, on any printed books, anf frequently on the web too.
Hondo
06 Nov, 2018 22:54

Salvatore Iovene
I'm sorry but I'm not sure I understand. How is it an issue? The forums hyphenate words, which is something quite standard in English, on any printed books, anf frequently on the web too.

Understood but the words are truncated.  Look at the words circled in blue in the attached snip.  This is common throughout the forums.

Snip
Edited 06 Nov, 2018 22:54
joelkuiper
07 Nov, 2018 00:24
It isn't so much that it wraps and hyphenates, but it does so at the wrong places. There is something funky going on with the word-wrap settings, as usually the browser determines this based on language/locale see for example "which" in this paragraph:

https://www.dropbox.com/s/ab8qmsbdcnikigc/astrobin-word-wrap.JPG?dl=0
siovene
07 Nov, 2018 12:02
Can you guys who are affected tell me what browser you use and what language your computer is in?
kosborn
07 Nov, 2018 21:46
Firefox 63.0.1 on Windows 10 (English)
Internet Explorer 11.0.9600.19155 on Windows 10 (English)
Hondo
07 Nov, 2018 22:13
Windows 10 English and Microsoft Edge.
siovene
07 Nov, 2018 22:17
Thanks all, I will have a look this week.
joelkuiper
07 Nov, 2018 23:34
removing the "word-break: break-all" from .post-content did the  trick for me for Firefox on OS X
siovene
08 Nov, 2018 06:41
Yes, I implemented it last night and will deploy it today.
siovene
08 Nov, 2018 19:34
Deployed. Thanks for the report!
Hondo
08 Nov, 2018 19:58
Works now, thanks Salvatore.
joelkuiper
08 Nov, 2018 22:57
👍 awesome! thanks Salvatore!
 
Register or login to create to post a reply.